Rukověť bojovníka

Rukověť bojovníka

Anotace: Ty jenž čekáš, zítra zemřeš

Překroč,
projdi,
kruh ohnivý.

Pozvedni,
vytas,
meč krvavý.

Nečekej,
nemarni,
čas zdráhavý.

Bodej,
sekej,
zkrz opar stínový.

Doufej,
věř,
v plán nouzový.

Dořeš,
dokonej,
úkol bezvěrný.

Zemři,
padni,
pro to co jsi.

JSI BOJOVNÍK!
TŘÍMÁŠ ZBRAŇ!
SLABŠÍ CHRAŇ!
A...........
VÍCKRÁT NEUSTUP!
SMRT VYKOUPÍ,
ČINY TVÉ,
CHRABRÉ!

ZBRANÍ JE BOJOVNÍK...
Autor HKvH, 11.11.2008
Přečteno 207x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí