Inspirace

Inspirace

Anotace: No je to moje první "dílo". Tak snad se to bude dát číst

Každý den ten stejný
rým,stejný verš
i stejný šprým.

Stránky popsané
od okraje k okraji.
Řádky prohýbající se
pod tečkami a čárkami

Text naivní postrádající poentu.
„Myslím, věřím, doufám.“
Hledám v sobě poetu.

Tvář bledne s každou minutou
A tužka tlustou čarou
vykonává poslední tah nad větou.

Pak guma přijde ke slovu.
A já „jedu“ stránku od znovu

Někdy se hold nedostává
to slovo mladé generace.
Co, co, co je vlastně ta inspirace?
Autor Holmy, 11.11.2008
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: Daisy.., Bíša, Anita Buchtová, Paulín, losscar
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen piš...

25.11.2008 12:28:00 | Bíša

Myslíš-tedy jsi. A to je podstatné. Inspirace? Cokoli.

11.11.2008 20:40:00 | Mario de Janiero

Na první dílo je dost dobrá.A ispirací je všude plno.Jen tak dál.Pavel.

11.11.2008 20:02:00 | Paulín

stručné, pěkné, výstižné, myslim že bys měl v psaní básní pokračovat, tahle se ti opravdu povedla

11.11.2008 19:40:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí