sobáš

sobáš

Anotace: ze sobotní svatby:)

Ještě že jste
měly žestě
na tý svatbě bylo dvěstě
pojídačů kremrolí
prsty v pěstě
o nevěstě ženich
frky drmolí
frky,fraky
manžestráky
taky krky z labutí
na pokojích nocí v rojích
budou všichni přezutí
je to svatba jako řemen
ženy kolem vemen vemem
uděláme hada
zapomenem na hovada
co nám prve pili z krve
užijem si srandy kopec
tvrdej rohlík za poklopec
a při tanci s bratranci
i vy kanci máma zvolá
z klína vola s nímž je léta
je to kretén co s ČSA Krétu létá
zatím co můj táta a lopata kámoší
do špinavejch galoší
sbírá na nevěstu
nevěsta je stará vesta
kus vostudy městu...
Autor zenge, 11.11.2008
Přečteno 202x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Tacca, Mario de Janiero, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrej vodvaz...

11.11.2008 20:30:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí