Voni a Já

Voni a Já

Anotace: hhmmm staryy...24.7.2008

koukám jak si žijou
že do všeho a do mě šojou
domyslí si všechno hned
protože je pálí svět
kýbl se mi zved
je mi to fuk,jen to sleduju
jak všechny zajímá,
kdy koho láskuju
žiju jenom pohodou
tou akcí a náhodou
občas zajdu na koncert,to mě baví
občas zajdu někam,kde se něco slaví
někdy je to hospoda,tam se slaví stále
vracívám se domů a mám na mále
někdy je to hospoda,tam se slaví furt,
občas mám ty stavy,kdy jsem jako Kurt
pořád jsem to ale já,ta slečna jemná
po ránu dosti nepříjemná
život se má žít a o to se snažim
piju,kouřim,ale nesmažim.
Autor Grizzzelda, 11.11.2008
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí