Rodina

Rodina

Anotace: ....

Úsměv na rtech rozdává – maminka,
voní jako rozkvetlá jarní květinka.
Hebké ruce, rudé tváře,
mračit se nikdy nedokáže.

Přísný pohled, statné ruce – tatínek,
hitem jeho dětství byl Hurvínek.
Neopomíná na své moudré rady,
na které by se měly stát řady.

Člověk, který nás naštve i potěší – sourozenec,
který se často chová jako nějaký urozenec.
Přesto však dokáže v nouzi pomoci,
poštědří mě hovory až do noci.

Jedno slova a co vše vyjádři dokáže,
ale vše až dlouhý čas ukáže.
Můžeme však doufat již od narození,
že lepších lidí na světě nikdy není.
Autor Wyrda, 11.11.2008
Přečteno 516x
Tipy 5
Poslední tipující: Flow Calipso, BARBYE, Paulín
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí