Oooo luno jak záříš

Oooo luno jak záříš

Anotace: 25% Holešov

Luno tak záříš!
Voláš mě,
volám tě,
do duše vkráčíš.

Máš mou moc,
mám tvou zlost,
prokletím požehnaná,
noc,
co svítáním nekončí,
vražedná žíznivost,
lásko!

Krev kane po lících.

Krev nevinných,
mimochodem,
už mrtvých,
s posledním výdechem,
křeči a bolesti,
loučí se,
v kruté slasti,
potřebě zabijení,
zběsilosti!
Autor HKvH, 11.11.2008
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí