věž

věž

Anotace: ..je těžké z ní odejít..

Vsadil jsem do věže,
všechny své touhy,
po schodech strmých,
pak opět sestoupil,
naposled upřel svůj,
pohled smutný a dlouhý
a dveře přitlačil
z posledních sil..

Pohladil zdivo tolik známé,
jež z chvilek blízkosti
spolu jsme stavěli
a ruku naposled
na hladké zábradlí dáme,
že jednou
přijde ta chvíle
to dobře jsme věděli..

Tak ještě jednou
hlavu svou otočím,
čas možná k Tobě
cestu mi zafouká,
ale to nebe
co nosíš pod obočím,
říká,že zůstaneš
navěky láska má...
Autor chalcedon, 11.11.2008
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To nebe pod obočím nikdy neklamalo,
Láskou tvou navěky přece jsem zůstala,
Ani odloučení Ti cestu nezafoukalo,
Šance na lásku nám opět nastala.

31.12.2019 20:05:30 | Lili Starr

lahodná...

11.11.2008 21:11:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí