Dott- Sprostě ? To snad ne... !

Dott- Sprostě ? To snad ne... !

Anotace: TRAMTADADÁÁÁ

Žila byla jednou jedna
Smrdutá a nepřehledná
Paní která nemyla se
A špinavá jako

Prase se válí v bahně
V žumpě až úplně na dně
Volám „Maminko maminko“
Praseti upadlo veliké

Hovínko leží na chodníku
Nešlápla jsem do něj… mám kliku
Snad ani ten pán co má hůl,… (nádech)
Ach… šlápl do něj.. to je

Vůl stojí na louce,
Pase se na trávě
A já se musím učit
Kvůli té naší

Tramtadadááá
Autor Dott, 11.11.2008
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: kekebreke, jedam, enigman, saddova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle je dobre a vtipne, libi se mi to :)

11.11.2008 21:43:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí