Snít

Snít

Anotace: Máte možnost každý den,...

Poďte všichni snít,
tajná loď tu přistává.
Vezme nás do říše fantazie,
ať každý vidí jak může žít.

Žebrák který teďka žebrá,
může být i králem.
Hloka která na kluka,
čeká může mít hned výběr.
Záleží na každym co si bude přát,
tak nespokoj se s málem a poď klidně dál.

Ve snu je to nádherný,
můžeš dělat co chceš.
Hluchý muziku poslouchat,
slepý na dívku se dívat.

V této zemi je to nádherný,
jen dokud budík nezazvoní.
Pak se náhle vrátíš zpět,
zjistíš že to byl sen.
Realita nás volá,
otevřenou náruč má.

Po dení šichtě,
odpočinek milý,
znova je tu možnost.
Vrátit se do světa nezapomenutých,
nové příběhy žit.
Potkat se s lidmi,
které máš tád to je k nezaplacení.
Tak poďte všichni snít.
Autor Hantec, 12.11.2008
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Jarunka, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snít je krásné...pěkná báseň.

26.12.2023 00:34:00 | Jarunka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí