Blesky

Blesky

Anotace: Hm,...

Dívko ja tě vidim,
ty se díváš na mě.
Blesky tady lítaj a z nebe padá déšť.

Proč tady stojíš?
Proč se neschvováš?
Když budeš moknout,
nic nepoznáš.

Z nebe blesky lítaj,
srdce spolu pojí.
Kdo bude utíkat,
toho spálí.

Proč tady stojíš,
proč si chtěla jít a kam?
Z očí slzi padaj,
nesluší vám.

Stojím tady dlouho,
čekám na zazrak.
Až se dvě srdce spojí v jedno.
Nebudu sama,
jednou budu s někym tu stát.
Může to trvat dlouho,
já budu tu stát.

Viš jak je smutné,
být pořád sám.
Jednou si na to vzpomeň,
za pravdu mi dej.
Jen co to dořekla,
byla ten tam,
od té doby jsem ji nepotkal.

Párkrát na ni myslím,
pravdu ona má.
To co my řekla do světa posílám.
Autor Hantec, 12.11.2008
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí