DELETE

DELETE

Anotace: .

Jen na papíře jde to provést.
Ten tah co může stopy zamést.
Jeden pohyb ruky s gumou
A písmena se rychle „skryjou“

Však život nemá „DELETE“ činu,
Co by smazal tvoji vinu.
Autor Holmy, 12.11.2008
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Tomáš Marný
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí