Zohavení

Zohavení

Anotace: Zohavit se dá duše i tělo, ale tvrdší je to prvé, déle se to hojí... A on ji zohavil..!

Cejchem ti kůži popálím
Na tvém těle si zatančím
Na hranici tě upálím
A tvůj prach rozmetám
Do všech světových stran
Aby ses už nevrátil
A nemohl škodit nám
Ty, dítě, pekel

Přinesl jsi jen bolest a zmar
Tak ať zničí tě žár
Hranice, kterou ti postavím
Jako ze srdce dar
Za to, že jsi mi ublížil
Za to, že každý zde zůstal sám

Zohavím tvé mladé tělo
Za to, že jsi ve mně zabil krásu
A to jen proto, že se ti chtělo
Zbavil jsi mne mého srdce hlasu
Tak tedy trp, ďáble
Nechť bolest provází tě stále
Až do konce století
Ať sleduje tě, až se tvá duše rozletí
Na myriády kusů
Autor Santinan Black, 12.11.2008
Přečteno 295x
Tipy 8
Poslední tipující: Gracia, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně jsi se ohnala čepelí své zloby :-)

12.11.2008 15:58:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí