O všem a o ničem

O všem a o ničem

Anotace: Jak jsem řek

Všechno se jde zvládat
všechno hned jde snáz
nemusíš ani moc pozor dávat
a lehce všimneš si
co na světě je krás
a písek od cesty
shrneš na pačesy
zrudneš ze zrůdné šéfky děsu
zahlediv se do Té z top běsů......

A jseš sám
vše vidíš hned kolem
příběh krátký
rychle zrudlá líc
zničený svět
ztichlé ozvěny zvolna umlkají
rozhlídni se.....
neuvidíš nic zoufalství se rozplyne
do čekající většiny
do země pohlížejí
všici jenž jsou bez viny
a bez masturbace snů........

Nesnáší dav větrů konce
štiplavého vtěrného smutného slunce
větrů dalekých
ozvěn dalekých
posledních plků teskné vášně
vše jak říká Ti pak
vypadáš strašně...
mějte se blaze
Autor Rimrák, 12.11.2008
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí