Odpověď Země

Odpověď Země

Anotace: ...

Co je to domov? Ptám se, Zemi.
Co je to za slovo, a ta hloubka v něm?

Já jsem to, Já, jíž nikdo za nic nevymění.
A je tak hluboké, jak hluboko v Tvé duši jsem.
Jen proto existuji, že ve Tvém nitru také dlím,
stejně jako Ty dlíš v mém.
I když tam, u Tebe, jako Ty mne, sebe neuzřím,
nebýt tam, ani jeden doma nebudem.
Autor Žiťa, 12.11.2008
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Tomáš Marný
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí