Moře Touhy

Moře Touhy

Anotace: .. Mare Ingenii na Měsíci

Najednou slyše šum
jakýchsi křídel
pár nožek v ballet points
tančit jsem viděl
z říše hvězd připlouvat
v řasené sukýnce
průsvitnou baletku
nocí nad ulice

- odkud jsi
neptám se
ať zas nezmizí
s přízrakem je mi ta
šeď kolem cizí
doteky rtů zvoní
jak ze skla kvítí
v očích nám oběma
lesk ledu svítí

černý tmou
chci líbat rty
jak sníh bílé
z polibků studí mě
ztrácím na síle
Mare Ingenii na Luně
je k pláči
v té louži prachu jsem doma..
plíz tanči
Autor Petbab, 12.11.2008
Přečteno 380x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Selča, Iva Borecká, NikitaNikaT., LucQa, Lota, Psavec, spare, Tacca, Simísek, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně pocitová.

13.11.2008 15:40:00 | NikitaNikaT.

...neztratí se touha v moři???...

12.11.2008 22:44:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí