jsme NKN

jsme NKN

Anotace: Tato básen´je pro mou(tvou NKN)!!!

Když se ted´oči dohodnou

Tak nezapomínej a nevěšej hlavu
jsou přání,která ti splnit nemůžu
ikdyž tak toužíš je mít

Tak nezapomínej a nesténej v mdlobách
ikdyž ty přání ti nesplním
já můžu ovšem vědět,že ty jsi ta co tu
překáží

Tak nesmíš zapomenout,že tě obímám
ikdyž je známo,že ti přání nedám
já můžu jen říci,že jsi ta kdo mi
schází

Tak nevěšej hlavu a nesténej v mdlobách
i ted´když tě vidím tak nejsi mi
pravá a chci ti jen říci kdo za to
může

Tak nezapomínej jsi moje naděje vše
ikdyž tě znám tak jak jsi dnes
ikdyž někdy zapomínáš jak svět
krásnější je ted´

Tak nezapomínej vždyt´my jsme
NKN to jest nejlepší kámošky
navždy,to jest nejnejnej lepší zvěst
pro mne

Tak nezapomínej jsme kámošky přec
ikdyž už nejsi ta dobrá
zvěst co jiskru v očích má

Tak snad na mne nezapomeneš
Tak snad do očí jiskru zase dostaneš
Tak snad Tak snad se to i stane<3
Autor Krysinka, 12.11.2008
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: Lissa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí