Surrealistická láska

Surrealistická láska

Anotace: ..ztracené surové třešně

Lidé s planetou s oblohou zelenou
teplá bříza vtiskla vzpomínky
na zdi plné ironie a zlosti
ztracená na vodě s drápavým sklem

vítr stoupá vzhůru
jak hurikán ve vodě
krásný smrtihlav
rozbil cihly z radosti

rozzlobená a v koutě převýšená
načatá a neupravená
ztracená i poškozená
láska

hrobové ticho v posteli rozléhá se
přes mohutné barikády smutku
nalézá se
Autor Tvůj kamarád Kodein, 12.11.2008
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..to se mi líbí. Je to jak hořící žirafa na vesmírném kotbusu...

12.11.2008 19:00:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí