šel jsem takhle jednou s odpadkama ven

šel jsem takhle jednou s odpadkama ven

Anotace: ...

Šel jsem takhle jednou s odpadkama ven,
těsně předtim se mi-zdál dost divnej sen.
A v tom snu jsem šel-s odpadkama ven.
A náhle mě někdo-trefil oštěpem.
Možná že to bylo-ňákym kamenem.
Ale to jsem v tu chvíli-jaksi nevěděl.
Když jsem teda šel-s odpadkama ven,
hrozně jsem se bál-chlápka s oštěpem.
A jak to tak bývá-ten zákon Murphyho..
Někde jsem uslyšel-zařvat někoho.
Hrozně jsem se lek-a dal se na útěk.
Potíž ale byla-hrozně veliká,
protože jsem skočil-pod auto Pepíka.
A teď jsem zrovna v nebíčku-a zpívám tudle písničku.
O tom jak jsem šel-s odpadkama ven.
Už nikdy nepůjdu-s odpadkama ven.
A nemusim se bát-chlápka a oštěpem-
Protože už jsem.dávno pod drnem...
Autor Grizzzelda, 12.11.2008
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: sondulacek, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tvoje dila sou hodne zvlastni,cim vic jich ctu,tim vic je mi to jasny.

03.12.2008 21:27:00 | Layla.

Zvláštní příběh. A pak že se snům nedá věřit.

12.11.2008 19:06:00 | Paulín

dobrej text, určitě by se to dalo zpívat, pošli to Dylanovi..

12.11.2008 19:02:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí