Mámě

Mámě

Anotace: starý-od tý doby se mnoho zmenilo

Vim co dělám blbě,ale nedokážu to změnit,
nedokážu se ovládat a tomu špatnýmu čelit.
Vidim chyby jen ty na tobě a ne ty ne mě,
proč tohle dělá svojí vlastní mámě?!
Ubližuješ mi a já zas ubližuju tobě,
proto spolu nemůžem bejt v jednom domě.
Každej je nějakej a já už jiná nebudu,
sned tu bolest v srdci bez úhony přebudu.
Neposlouchám tě a ty bys ráda,
abych ti už přestala ukazovat záda.
moc ráda tě mámo mám,
ale s vyjádřením se-to nespěchám.
Autor Grizzzelda, 12.11.2008
Přečteno 226x
Tipy 1
Poslední tipující: Štířice
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí