II.Bezejmenná

II.Bezejmenná

Anotace: AH ah...probudila sem se a první co sem udělala, že sem se chopila propisky..

Zapadla hluboko do křesla
a psycholožka stokrát na ni řvala
zapadla hluboko do křesla
vždyť byla teď tak malá, malá, malá...

zapadla hluboko do křesla
svou vinu na těch stavech přece znala
zapadla hluboko do křesla
a v tu chvíli se pouhým stínem stala

Zapadla hluboko do křesla
co přinesla, to všechno odevzdala
zapadla hluboko do křesla
a byla jsem tak malá, malá, malá...
Autor Calypsó, 12.11.2008
Přečteno 238x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, kroužek, Bloodmoon, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná:)))

13.11.2008 20:21:00 | Holis

Nemám slov - dokonalá... "o)

12.11.2008 20:11:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí