call me shit*

call me shit*

Anotace: *

smal se mi
jednim pohledem
a barevnejma vocima

(k dokonalosti ma daleko
ale dokonalymu citu uz je na stope)
.
jakoby ho to snad
bolelo
a me

mozna to bylo vazny
mysleno vazne
i ty napsany slova
z bily deky

neexistujem
vime
ze konec prijde
jenom bez cinu

kafuju
kafujes
kafujem

(ty ne)
.
musite pochopit co to znamena bejt free
(ja ne)
musite poslouchat temhle heslum
(ja si zapalim a budu se skodolibe usmivat
budu vedet,ze nic z toho neberete vazne)
meli byste spat
vic nez ted
(a v noci pujdu zit)

mozna posledni den
nasi s p o l e c n y existence
mozna jenom predposledni
(stejne jako kazdej posledni tri mesice)
nikdy to nebylo horsi

sami
spolu
ticho
(rozklad)

volnost vnitrek nic ty ona my vsichni bulime nad slzama hlavnich hrdinu prestan i hrat na myho kamarada vis ze to nestaci.
.
.
(volej)

(ýášýíýřéíěáčéáé íšáčščáéěíšáěéíšč) enough?
Autor Layla., 12.11.2008
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávam tip za ty proudy myšlenek... /taky kafuju-miluju kafe-/

13.11.2008 07:59:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí