Jednou

Jednou

Anotace: Co bude až jednou...

Kdyby jsem jednou oči zavřela
a nešly by otevřít,
tak bych si na tebe, lásko, vzpoměla
a chtěla bych tě vedle sebe mít.
Bála bych se cesty,
cesty která mě čeká.
V životě i ve smrti,
člověk se nového vždy leká.
V tom bílém světle,
bojím se, že půjdu špatnou stranou.
Bojím se, že zahnu,
i když předem mám cestu danou.
Že na sebe budem čekat,
marně a sami.
Že se už nikdy víc
nesetkám s vámi.
Bojím se, že vás všechny ztratím...
Autor Castiza, 13.11.2008
Přečteno 361x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Rbb, Lilly Lightová, Paulín, Laivindia, Bíša, labuť, WAYWARD, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nic není náhoda a ztratit můžeš naléýti pak musíš

09.02.2009 16:01:00 | Rbb

Kouzelné! Líbila se mi.

16.01.2009 08:10:00 | Lilly Lightová

...nebudu to okecávat ST

13.11.2008 11:23:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí