A teď to mám..

A teď to mám..

Anotace: A teď změníme téma..

Pronikavý výkřik bolesti,který se zdál,
jako když se trhá povětří na cáry.

Špatně vypadající chlap který se smál,
jako když zaznějí famfáry.

A teď to mám. A teď to mám.

Chtěl jsem jen pomoci pro lepší příští.
Mučení do noci krev z těla ven prýští.

Chabý pokus o útěk z Bastily.
Na tváři smutek ti lidé mi věřili.

A teď to mám. A teď to mám.

Vzpomínky na živu,při smyslech mě drží.
V kobkách sám zahynu pak budu uvrhnut do temných strží.

Okovy na rukou i nohou mám ,jsou zvláštní,protože studí i pálí.
Čas opovržení nastal údery přijímám,přišli se podívat příznivci stálí.

A teď to mám. A teď to mám.

Tolikrát co spadlo z oblohy kapek deště.
Vždycky když zavřu oči uvidím tě ještě.

Mockrát už spadlo z oblohy vloček sněhu.
Hledalas tu správnou cestu na nesprávném břehu.

A teď to mám. A teď to mám.

Pletla sis vesmír s odrazem hvězd na vodní hladině.
Promluvit nesmím,ale ty víš,že jsem v tom nevinně.

Proč nepřijdeš,nevysvětlíš a neopravíš jejich chybu?
Teď nemusíš nic oznamovat prostému lidu.

A teď to mám. A teď to mám.

A teď to mám ty děravé skutky pro lepší příští.
Čas opovržení nastal údery přijímám krev z těla ven prýští.

Jen vzpomínky na tebe,při smyslech mě drží.
Nenech ať zahynu tenhle svět mi ještě něco dluží.

„ Tady to máš ! “

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 12.09.2005
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí