..až spravedlnost..

..až spravedlnost..

Anotace: ..a to mezidobí mě kupodivu začíná bavit :o))

Sbírka: ..mimoděk..

..až spravedlnost konečně už svolí
a osud spráská vší viníky holí
pak pomlouvači nejspíš zablábolí
že jejich jednání - jen štěk byl ve dvojroli..

..až spravedlnost konečně se vzbudí
a osud roztočí všem křivákům své sudí
pak podvodníky o nic neochudí
neb jejich jednání - jen ubohá křeč v hrudi..

..až spravedlnost konečně se vzchopí
a osud k bezmozkům si pozvedne svá kopí
pak hysterky zas dramoscény ztropí
neb jejich jednání - pramení z tlupy opí..
Autor šuměnka, 13.11.2008
Přečteno 330x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, j.c., Iva Borecká, Bíša, NikitaNikaT., Maura
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... nakonec jsme jen opice které nějakým nedopatřením slezly ze stromů ...

18.11.2008 14:43:00 | JardaCH

Poslední sloka je tak trefná a výstižná, tleskám! :o) ST!

13.11.2008 18:57:00 | NikitaNikaT.

Pěkná báseň

13.11.2008 15:57:00 | Maura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí