.....

.....

Anotace: 26.1 1993

Pocit touhy se pomalu a neslyšně utápí v moři pokrytém vrstvou opuštěných slz.

Mezi tou spoustou slané vody se ztácí i Tvé znavené tělo.

Nemáš sílu vykřičet do nebes:"Chci žít!"
Jsi nedospělé dítě.
I když těch posledních -náct
máš právě za sebou,
i když se snažíš
porozumět světu ......
přesto ho nechápeš.

Na kraji louky umírají květy.
Neměly odvahu- ukázat svou krásu.
Podzim je neúprosně zakryl svými listy
a v zimě na ně padal sníh
jaro je utápělo v loužích
a léto?
-nevšimlo si jich.

Jsi jenom kouskem těchto květů
jsi nepatrným zlomkem okamžiku.
Přesto svou víru nenech v blátě tlít.
Přesto svým slovům volnost dej.
Přesto, co bylo, zkus zas chtít.
Lásku drž v náručí a hřej!
Autor bonye777, 13.11.2008
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí:)))

17.11.2008 17:39:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí