Co oči nevidí

Co oči nevidí

Už jsem si malovala skvělou budoucnost.
Uvěřit v ni jsem chtěla.
Leč prozrazuje mne má řeč těla.
Duši oblafnout nelze.
Stačí nevlídnost a chlad,
pak dostávám duševní hlad.
Tělo cítí, co oči nevidí.
Nechce žíti bez lidí,
ale s nimi to také nejde.
Snad už zítra ostře své
oči pobídnu a pak, možná,
se po jiné práci ohlídnu.
Autor devcatko z jetele, 13.11.2008
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: čertíček, jerabina, Psavec, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jasné srozumitelné pěkné.Chválím:0) Krásně to vyjadřuje pocit.

20.11.2008 21:44:00 | mexx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí