Já, ty a on

Já, ty a on

Anotace: ...

Louže zrcadlily duše,
pár tahů zelené tuše
vytvoří strom.
A to je on,
prádávný blázen nadějí,
že se na něj raději
nevykašleš.

V loužích jsme počítali,
sedm hvězd přivítali
a osmou ne.
Tajemné
ticho nás obklopilo,
pustíme mu tu žilou
bláznovi.

V loužích jsme stáli tři,
nekonečnou rozepří
rouděleni.
My nejsme oni,
jsme já, ty a on,
zahraj na xylofon
bláznovi.
Autor voedor, 13.11.2008
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí