Mládí

Mládí

Anotace: zajímá mě váš názor.....

Až sníh mé tělo pokryje
A špínu z duše umyje
Ne, nebude mi zima
Bude mě hřát mládí.

Až dostanu křídla
A bublinky mýdla
Vynesou mě do nebe
Ne, nebudu šťastná
Bude mě trápit mládí.

Až Bůh otevře mi bránu
A daruje mi kus nekonečných lánů
Ne, nebudu bohatá
Bude mě okrádat mládí.

Až se znovu objevím
Budu bloudit kapradím
Ne, nebudu mít cíl
Bude mi ho brát mládí.

Až to tady všechno skončí
Až nebudeme mít se rádi
Ne, má osoba neskočí
Skočí za mě mládí.
Autor Margaritta Nunwier, 12.09.2005
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí