Bývalé přátelství..

Bývalé přátelství..

Anotace: bylo to moc krásný...skvělá doba, která už se nevrátí

My krásné chvíle spolu prožívali,
když byli jsme spolu,
tak jsme se jen smáli.
My byli šťastní, že jsme spolu,
užívali si tu dobu.
Hodiny společného povídání,
smutek ve mě zahánějí.
Pak srdíčko bylo zase veselé,
vždyť vy jste moji přátelé.
Však něco změnilo se,
my rozdělili se.
Pak už nebylo my,
ale jen já, on a ty.
Snažili jsme se to udržet,
však zbytečné bylo se o to pokoušet.
Srdíčka nás z toho bolela,
změnu stejně nepřinesla.
Chodili jsme jak duše bez těla,
vyčerpaná a unavená byla.
Nakonec jsme se vzdali,
naději za hlavu hodili.
Už nebude "My proti nám",
teď je totiž každý sám.
I když spolu čas trávíme,
málo si rozumíme.
Časy co byli jsme na plno prožili,
ale ty už se nevrátili.
Myslela jsem,
že jsme přátelé,
teď spíše "nepřátelé".
Proč muselo se to stát,
proč si snámi chce život hrát.
Autor šášátko, 13.11.2008
Přečteno 462x
Tipy 2
Poslední tipující: ďáblík666
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí