Vane vítr v čase

Vane vítr v čase

Anotace: ...

Vane vítr v čase
a nosí s sebou pachy kůže,
kadidel a moře.
Vane vítr v čase
a unáší zlatý déšť
stranou od místa určení.
Vane vítr v čase
a rozplétá věnce z chrámů
bohů míru i válek.
Vane vítr v čase
a nosí hrůzy
z Pandořiny skříňky.
vane vítr v čase
a bortí dvojoblouky
lidských bytí.
Vane vítr v čase
a rozfouká kouřovou clonu
zaslepenosti.
Vane vítr v čase
a rozfouká ohně bláznů
a moudrým je uhasí.
Snad.
Vane vítr v čase.
A přináší příběhy.
Autor voedor, 13.11.2008
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: KILLVIR alias woody jelen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí