Čečna

Čečna

Anotace: ..

Napsala mi Gana z Čečny
jak je to tam grozný
v očích má prej zrna ječný
velký jako grozny
měsíc v sklepích žije v bázni
před deštěm střepů skryta
tam na vojáky si hrajou blázni
cpou si kulky do jelita.

Na budovy bomby pumy
na živý cíle v plynech jedy
radarama ruchy šumy
výdobytky vědy
vy dobytci zelený
už složte všechny zbraně
v příštím sněhu na návštěvu
chystáme se k Haně..
Autor zenge, 13.11.2008
Přečteno 220x
Tipy 2
Poslední tipující: Tacca, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí