řeka života

řeka života

Anotace: napsáno po setkání po mnoho mnoho doby kdy nás oddělili od sebe a my se dnes znova shledali, však jsme už jiní lidé a jiné životy... težko říci zda bohudík či bohužel:-(

Životy naše jak řeky plynou,
A lidé jak loďky po nich plujou.
Jak ovce stáda po proudu, leč občas také zpět,
Vzpomínkami pádí jako divoký kmet.
Však proud silný je strhne zpátky,
A mi už nedosáhneme další obrátky.
Obrátky v minulosti jež chceme zpět.
Až má loď u břehu Acherónu měkce přistane,
Nechť po mě ve vzpomínkách místo zůstane.
V.CH.B. Y
Autor vincent christian böll, 13.11.2008
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: Isobel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí