Black Goethe

Black Goethe

Anotace: Zahalil ho černý háv

Jsi strunou na mé loutně,
zrdcadlem v mojí duši,
však každý to již tuší,
jak pianem hraješ ten ton,
od početí tě hledám,
čekal jsem ten den,
kdy uhraneš mě jen,
svou něžností a polibkem
tak veď mě jen,
tam do míst tajných zázraků,
budu tě držet za ruku,
pak náhle přidám do kroku,
ty na mne zakřičíš hochu,
naš žívot je spojení,
z tvých slov cítím souznění,
chci s tebou navždy snít.
Autor Goethe.one, 13.11.2008
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: páááááááá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí