Zuzana

Zuzana

Anotace: už název byl oříšek

z vyšší moci,
cítím lásku

není nad ní,
vyšší moc

na tramvaji
změním v krásu

lidí vcítit
chorých dávku

bežel jsem po hraně
tak dlouho
až už ani nevím
kdy ne

nebýt do doby
celá dravá
nemít patentních svorek
být tak hravá

vložit do nich
co však?

a já si říkám,
kolik kláves je nutno stisknout
aby nebyl cítit chlad...

není jisté, ani možná
není snad krásné,
proč
a jak

to bílé,
to je ten pozdní sběr..?
a Zuzana
nemohla tušit
jak zpívat bude těžké. ona ne.
Autor deus ex machina, 14.11.2008
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: Zorenka Ježková, SantanderEntré, jedam, Chonglee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí