Toužím...

Toužím...

Anotace: Stará... prázdninová... kňourající...

Toužím po Tobě můj milý…
…tak jak jen můžeš spát?
vedle mne tiše oddechovat?
Toužím po Tobě můj milý…
…tak proč jen dostává se mi trýzně těla
nemám právo se Tě dotknout,
i když bych moc chtěla

Toužím po Tobě můj milý…
…mé tělo v plameni
a ty jako skála o nichž se rozbije

Pak ráno vstáváš – To bylo dnes ve stanu horko.
Já mlčím, i když křičet chci
To já můj milý,
to já vedle Tebe touhou shořela.
Autor Manon.H, 14.11.2008
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: střelkyně1, NikitaNikaT., Chonglee, nrocinu Jednorožec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě to je překrásné vyznání!:o))

14.11.2008 17:52:00 | střelkyně1

Ta poslední sloka, prvá věta... to je trefné.

14.11.2008 14:17:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí