Kurevská

Kurevská

Anotace: No uvidíte, nechtěl bych tak skončit

Další zklamání a další láska
A láska slibuje a do ucha mlaská
Nevěřím, ne, všechno jako v maskách
Kolikrát už byly v podvazkách…

Tak kde je konec?
Konce není, tohle kruh jest
Vím špatná to zvěst
A nezazvoní zvonec přec?

To je myšlenka bláhová a naivní
Jen kdybys myslel zvon hřbitovní
Pak pravdu by si děl
A pravdu by si měl

Ale odsud cesty není
Další žena a další placení
Cože placení?
Láska v obchod se mění

To už není kruh ale slepá ulička
A ve slepá uličce další kurvička
A další…
Autor Shaamot., 14.11.2008
Přečteno 227x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řekla bych, že dosti pocitová a možno lehoulince emoční báseň. Mrzí mne některé rýmy, které jsou tam vnucené, tedy aby se to rýmovalo. Možno volný verš by temu slušel víc.

14.11.2008 19:40:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí