Žízeň

Žízeň

Anotace: Nevim,nevim jestli se zalibi...

Cítím se jak spráskanej zlej tygr
co ohon radši samou žízní mezi nohy dá,
cítím zmatek,
v hlavě zákon o rotaci nebo droga,
zlatá rána…
takovou sílu ona svině žízeň má!

Mým osobním zákonem je přežít,
utrpení mým ty dáváš mi mat,
dej bože,
dej mi napít
ať můžu ráno konečně už spát!

Z dáli bliká mi červená,
já v spánek probouzím se
v nádherném sen můj,
už mě volají,
chci domů
teď s rýmou v zádech
já budu konečně jen svůj!
Autor Jiří Cejpek, 12.09.2005
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí