Jsem tady pro vás..

Jsem tady pro vás..

Anotace: pro ty které mám rád..

Všem které mám rád
na vědomost chci dát
že vždy tu pro ně budu
ať bez obav či studu
za mnou se staví
ať nemocní či zdraví
že jsem tu pro ně vždy a znova
že rád vyslechnu jejich slova
i pláč na rameni snesu
optimismus do slov vnesu
a co ani já už neunesu
tomu společně budem se smát...
Autor Tucna, 14.11.2008
Přečteno 471x
Tipy 5
Poslední tipující: andělík, Holis, 6thSun, Flamy, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rád se s tebou zasměju.

14.11.2008 20:23:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí