Kahira

Kahira

Anotace: --

Mám tři bobry
čtyři kobry
ve dva jedna
Vodě Dobrý
ty tři bobři
tu klec obří
vyrobenou celou
z hobry
rozkousali,zdrhli kobry
teď se plazí
k čtvrti Srubec
a já blbec nevím vůbec
zdali ty mý kobry malý
neřekli si v dály
se svým jedem
do Afriky zpátky jedem.
devítkou na vlakový
a tam u dráhy
výpravčí jim poví
kudy do Prahy
z Wilsoňáku na Ruzyň
taxikář má aspoň rito
v baloňáku inkognito
plazmo do letadla
schovat pod sedadla
ukončete nástup
letuška zavírá
tradá směr Káhira...
Autor zenge, 15.11.2008
Přečteno 225x
Tipy 4
Poslední tipující: raďo, Churry, NikitaNikaT., Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí