Nevím proč

Nevím proč

Anotace: ...prostě nevím...

Bez emocí a svlečená,
V narkóze času
Zapomínám

Na dotyky, rána bezcená,
jsem studená
jak ve vitríně figurína

Nějaký slunce mi pošli,
Ať se kolem mý
Planety otočí

A když už naděje došli,
Snad i srdce
Ne…

Jestli
vnímáš
Mě, jak dýchám,
Tak vyplň
To prázdno.

V života
Součtu jsem lichá
a nevím proč...
Autor Kubajss, 15.11.2008
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí