Otázky na ,které není odpověď

Otázky na ,které není odpověď

Anotace: ...

Otázky na ,které není odpověď

Měsíc byl teprve prvně jasně v úplňku
Když já ti věrně toužila být po boku

Nemohla jsem když jinou dívku miloval

Přála jsem si zapomenout

Slza po tváři stékala tmou
Smívala masku mou nepravou

Nedokázala kuli citům zapomenout

Už vidíš mě takovou ne dokonalou
Ne už tak úplně bezchybnou

Nebesa saténem pokrytá
Tvá odpověď mi stále ukrytá

Na nebesích vysvitl už podruhé
Měsíc a hvězdy nejsou zhasnuté

Alespoň ne pro mě protože vím že hvězdy tam někde jsou i když je nevidím zrovna teď
Autor Yukki, 15.11.2008
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to já znám i má kamarádka to znala ale ona už již umřela
však si to přečti mou básen´,,ach lásko" a můžeš i ostatní jestli chceš jsou pravdivé a není to lež jen mi prosím věř...

15.11.2008 19:58:00 | Krysinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí