Alegorie

Alegorie

Anotace: myšlenkový pochod

Pod celým širým nebem
mezi slunečními květy
tančím mezi spadanými listy
v ukrytých světech
celé své mysli
splývám,se slzami svých očí
spolu s podzimním drakem
vypouštím sny do větrů
spolu s prvním svítáním
do ranní rosy pokleknu.

Mezi nočními hvězdami
proplouvám po špičkách
do tance s měsícem ráda se dávám
ve světle úplňku
na noční procházku
souhvězdí Lyry
či Štíra na provázku
dnes ráda si přizvu

S ranním mrazíkem
se sluncem jež právě vyšlo
víčka sevřená
ukládám ke spánku
po noci probděné
slova do rtů vepsaná
kývnutím pokyn neurčený
poslední přání šeptaná
Autor black_and_red, 16.11.2008
Přečteno 299x
Tipy 9
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Ještě dítě, 6thSun, Mannon, Nút, Faileen, slečna Nefertiti
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

andělská ... :o) jemná a krásná ...

17.11.2008 20:55:00 | Nút

líbí se mi..=)

16.11.2008 11:16:00 | Faileen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí