Neuvěřitelný…

Neuvěřitelný…

Anotace: jak si kdo zasel, tak taky sklízí, v životě dvojnásob...

Prsty rozedřený od strun.
Šrámy jako koleje.
A stejně pořád hraješ.
Neuvěřitelný...

Dál
dál
tóny kanou pomalu,
opatrně
spoutaně
aby nebylo slyšet
jak ti smývají z konečků vlasů
červenej inkoust

Prsty rozedřený od strun.
Šrámy jako koleje.
A stejně pořád hraješ.
Neuvěřitelný…

Dál
dál
stojíš na podiu
když už bedňáci odnesli
repráky v tvým srdci
který jsi měl
stejně jen půjčený
od hluchý bubenice z Litvy

Prsty rozedřený od strun.
Šrámy jako koleje.
A stejně pořád hraješ.
Neuvěřitelný…

Dál
dál
jako bys pořád čekal
že něco samo přijde
ale ono nic
jen tvoje vlastní melodie
jinak tichoprázdno
v hlavě i v srdci

Prsty rozedřený od strun.
Šrámy jako koleje.
A stejně pořád hraješ.
Neuvěřitelný…
Nepochopitelný…

Skutečný…
Autor Egretta, 16.11.2008
Přečteno 361x
Tipy 20
Poslední tipující: Evžen Bizon, Anewue, Verena, jedam, Karmínka, Holis, 6thSun, Jin, Kyle, Džín, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné dílko

06.12.2008 01:20:00 | Anewue

dobrý!

30.11.2008 19:31:00 | Verena

uf, poslední dva řádky jsem vypustila, ale jinak to byla jízda!
P.S.: chtěla bych vidět Marcela...:D

21.11.2008 23:02:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí