V Řím

V Řím

Anotace: ...

Nahoře bez..
boha
proboha
věřím jen revorveru
jsem pravnuk Rudých Khmérů.

Nevěřím víře
ani na rytíře
česti
blízko od neřesti
a tvý černý díře
pekelný
nahoře bez..
helmy
jsem voják hany
co padl bez ochrany

Nevěřím v Řím
na šašky Vatikánu
věřím jen v to co zřím
když zrána časně vstanu

Vím hůř se žije
bez berly víry
těch velryb bílých
je ale čím dál míň
co v mořských pláních
drží přikázání...
Autor zenge, 16.11.2008
Přečteno 252x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Psavec, Mario de Janiero, Zdenek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já víru mám
však není to má berla
svou sílu znám
a víra je má perla..

16.11.2008 11:39:00 | Mario de Janiero

Dávám ST,moc se mi to líbilo!

16.11.2008 09:27:00 | Zdenek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí