Dokud ještě dýchám...

Dokud ještě dýchám...

Anotace: ...o něčem velmi hodnotném...

Dokud ještě dýchám,
Chci do závěsů
Ukrývat intimitu
Dvou bytostí,
A v srdečním monolitu
význam věčnosti
najít
bych chtěl

Dokud ještě dýchám,
tak nezavěšuj,
a beze slova
poslouchej, jak to zní,
moje supernova
života a dní
září
dokud ještě dýchám

Dokud ještě dýchám
všechny pohyby
nocí svlečené
přebásním ,
vnímám realitu
i když sním,
a to všechno
dokud ještě dýchám.
Autor Kubajss, 16.11.2008
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Myrja, Sunny, KILLVIR alias woody jelen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..dýcháš hezky, zhluboka..

16.11.2008 12:17:00 | KILLVIR alias woody jelen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí