Sen

Sen

Anotace: ...

Stojím nad dírou. Je tma prší
Jen baterka osvětluje hlínu, kterou házím do hrobu.

Naposledy podívám se na onu mrtvolu.
„Co se to stalo?“ Ta mrtvola podobná je mému tělu.

„Tělo bez duše, duše bez těla“
Začínám si uvědomovat, že něco není v pořádku.

Zvednu hlavu, podívám se do očí anděla.
Povídám – „Anděly, prosím tě, řekni mi, co se to stalo.“

Anděl si sebevědomě prošacuje kapsy.
A vytáhne poslední vydání bulvárního časopisu.
Natáhne ruku…

V tom zazvoní zvonek.
A ze snu je jen pár matných vzpomínek.
Autor Holmy, 16.11.2008
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Daisy.., lavec, Bíša, voedor
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé, smutné ale srdcervoucí...

15.12.2008 20:35:00 | B.kaspik

Jj to je dobry.

30.11.2008 10:57:00 | lavec

Krásný, ale povídám - ANDĚLI, bacha na hrubky.

16.11.2008 13:47:00 | voedor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí