Duše

Duše

Anotace: Takové menší zamyšlení asi tak z roku 2005-2006 už nevím přesně

Zraněná,
přesto nevyléčitelná
Osamělaá,
možná proto, že je nesmělá
malá a jedinečná
občas netečná
však když po tvářičce bledé slzy stékají
nikde ruce se nesetkají
aby utišily bolestivou duši
nikdo nenastraží uši
aby ji vyslechl když je smutná
proto za barikádu se schová
nikdo už ani neví,
jak krasná je, jsme bezohlední
Autor Emory, 16.11.2008
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: Fenceless, ewon, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky za tuhle básničku

16.11.2008 15:12:00 | jednazesta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí