Miluji a nenávidím

Miluji a nenávidím

Anotace: ...

Miluji to. Ty…

Dětské smějící se oči,

Vrtění psího ocásku,

Vůni květin,

Zvuk zvonku zvonícího na přestávku,

Kouzla prázdnin,

Mlčení, když jsou slova zbytečná,

Slzy štěstí,

Milostné dopisy,

Dort k 16tým narozeninám,

Jen tak se sejít u vína a smát se historkám.

Naopak nenávidím to. Ty…

Dětské ruce, co se natahují k mámě, která je odbude,

Vystrašená zvířata, na které někdo vztáhl ruku,

Květinu pohozenou na zemi,

Zvuk sanitky

Závěť

Slzy bolesti, smutku a zklamání,

Zlomené srdce,

Vzpomínky…
Autor MiaaWei, 16.11.2008
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak trochu mi takhle slova něco připomněla, děkuji za tu myšlenku, ač není mocka veselá, ale aj to špatné k životu patří. ST! je za obsah, neb si myslím, že tohle má rád a nemá... mnoho z nás.

17.11.2008 18:21:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí