Umírám

Umírám

Anotace: Tak proč ne teď..?

Intr.Umírám
Žádnou touhu si nevyplním.
Nemohu oči otevřít.
Smrti prstenem se zasnoubím.
Každý musí někdy odejít.

1,Půda černá jak sám její plášť.
Pohltí tělo mé do podsvětí.
„Sám zemři tělo své nevnímáš.“
Duše snad do nebe vyletí.

2,Umírám
Za bílým světlem na ostrov uháním.
Smrt sama mě na voru převáží.
Snad odejít do ráje smím.
Tak nenaříkám odcházím s kuráží.

3,Chci dosáhnout rukou na oblohu.
Do studené země uložíte moje kosti.
Nevím zda smím,ale jistě mohu.
Poslední přelet nad světem
vychutnám si do sytosti.

4,Nikdo neví co právě prožívám.
Dál tiše umírám.
Sám sobě výsměšně zamávám.
Do očí dívat se smrti prý mám.

5,Beru si zodpovědnost za to co v srdci mám.
Dál umírám svůj plamen zhasínám.
Bez odpovědi na otázku proč teď umřít mám?
Všichni to ví a já umírám.

6,Pocity,emoce ztrácím.
Jak posel smrti její prsten mám.
Odkud sem přišel právě se vracím.
Tak přece neumírám sám.
Dál umírám,dál umírám.

7,Snad déšť ochladí mé tělo vláčné.
Osudová rána smrti se snesla.
Tak řekni kdy už to bude kdy už to začne.
Po návratu z temnot na mou mysl klesla.

Intr.Umírám
Žádnou touhu si nevyplním.
Nemohu oči otevřít.
Smrtí prstenem se zasnoubím.
Každý musí někdy odejít.
Tak proč ne teď?

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 13.09.2005
Přečteno 526x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Báseň prostě supráčč...

19.09.2005 19:22:00 | Nicolca

A proč právě těď? Kdo za tebe by verše psal a podivné otázky si pokládal?

13.09.2005 17:26:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí