Možná jednou

Možná jednou

Anotace: Když vám dají téma, na který musíte vytvořit cosi o čtyřech slokách, a pak si s mikrofonem užívat půl minuty života těch, co se snaží bejt raperkama :/

Možná jednou …možná nikdy…

Možná jednou někde jinde, možná jednou s někým jiným,
Zatím sem bez schopností – do svý budoucnosti nevidim.
Měli bysme žít okamžikem – zítra z domu spadne cihla,
V rakvi s mobilem - tam najdete mě, na hlavě mrtvá jizva.

Možná jednou – s chlapem a dětma na hromádce
Možná jednou – po večerech na rohu ulice
Možná jednou – už nebudu se nikdy smát
A třeba ani vaše obličeje si nebudu pamatovat.

„Mrkni támhle, Janičko, to je zase ta paní.
Ona nemá peníze, je nemocná, k tomu divně smrdí.
Radši k ní nechoď moc blízko, je to nebezpečné.
S pomocí takovejm lidem si nemaž ruce zbytečně.“

Tak o svou budoucnost se starám, ač popírat to můžu,
Nesnažím se každej hnus života zažít na vlastní kůžu.
Občas probouzím se s nadějí, že sem už v jinym světe,
Kde lidi tě nezavrhnou už při první větě…
Autor Jesus, 16.11.2008
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí